Podujatia

Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

  • Táto udalosť už prebehla.

Diskusia: Zero Waste v kuchyni

7. mája 2018 @ 19:00

Rozhodli sme sa priniesť vám ešte o niečo viac ako zdravé, lokálne a sezónne jedlo. Od mája vám budeme pravidelne prinášať interaktívnu, živú a veselú kombináciu diskusií a workshopov. Začíname dôležitou témou, ktorej sa našťastie v poslednom období venuje čoraz viac ľudí. Ekológia by nám nemala byť cudzia. Veď práve príroda, kvalitná pôda, čisté vodné zdroje a ovzdušie sú základnými predpokladmi kvalitných potravín. Preto sa na tejto diskusii a následne na workshope, ktorý sa bude konať 10. mája 2018 v našej škole varenia, budeme venovať tomu ako šetriť prírodu a následne aj peňaženku pri práci v kuchyni. Ako nakupovať, variť a uchovávať jedlo tak, aby nám vydržalo čo najdlhšie, aby sme vedeli spracovať každý kúsok a aby nič nevyšlo nazmar. Na pomoc sme si vzali odborníkov a tešiť sa môžete nielen na kvalitné informácie, ale aj príjemnú atmosféru a malé občerstvenie.

Účastníci
Lektori Foodkut + Dobrožrúti + Nezmar

Typ udalosti
Diskusia

Trvanie
2 hodiny

Vstupné
5 eur /osoba

Kapacita
30 osôb

Miesto konania
Kaviareň Lab
Stará tržnica
Námestie SNP 25
811 01 Bratislava

Prihlasovanie

V prípade záujmu o účasť na kurze nás prosím kontaktuje vopred na skolavarenia@foodkut.sk

V prípade otázok nás zastihnete na tel. čísle: 0904 959 061.

*Zmena programu a harmonogramu vyhradená.

Podrobnosti

Dátum:
7. mája 2018
Čas:
19:00
Udalosť Kategórie:
,

Organizátor

občianske združenie Jem iné
Telefón:
0904 959 061
Email:
skolavarenia@foodkut.sk
Webstránka:
www.foodkut.sk

Miesto udalosti

LAB – Stará tržnica
Námestie SNP 25
Bratislava, 811 01 Slovenská republika
+ Google Map