Škola varenia – varíme aj z lokálnych surovín od Debničkárov.

Škola varenia – varíme aj z lokálnych surovín od Debničkárov.

Kurzy varenia sú v plnom prúde. Čo sme sľúbili, to sa aj snažíme dodržať. A čo to znamená? Pracujeme na tom, aby kurzy boli obohatené o užitočné teoretické vedomosti. Aby to nebolo len šľahanie metličkou a búchanie tlčikom na mäso. Aby kurzy boli integračné, mali ste možnosť zoznámiť sa s potravinami, o ktorých ste doteraz len čítali a nemali odvahu si ich kúpiť. A aby suroviny boli súčasné. Také čo nájdete v tomto ročnom období bežne v obchodoch –  tomu sa snažíme prispôsobovať aj recepty na kurzoch.

Zdravé pečenie s obľúbeným lektorom Pepem je toho dôkazom. Jablkový koláč na svojom kurze spontánne zmenil na jablkovo – hruškový, keďže chlapci, debničkári nám priniesli z farmy hrušky. A nielen hrušky, ale aj obilniny, čerstvé vajíčka, zeleninu a drobné ovocie. Áno, aj im vďačíme za to, že suroviny sú naozaj z najbližšieho okolia – z ekologického hospodárstva.

Usilujeme sa o návrat späť k tradičným a zároveň kvalitným a chutným potravinám. A hlavne o to, aby ste od nás odchádzali spokojní.

Tešíme sa na ďalšie kurzy, je nám s vami veselo.

Ďakujeme,

Team Jem iné

[predpredaj url=“http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/1227/skola-varenia-jem-ine“ title=“na kurzy varenia Jem iné“]

Žiadne komentáre

Komentovať