Teplé obilninové šaláty sú v zime nenahraditeľné

Teplé obilninové šaláty sú v zime nenahraditeľné

Tento mesiac máme u nás tému zimných šalátov 🥗, ktoré v tomto chladnom počasí zahrejú aj nasýtia. Teplý obilninový šalát, či už s mäsom alebo bez, no najmä so sezónnou zeleninou a beluga šošovicou poteší aj cez týždeň na obed, v práci alebo v škole. Šup s ním do eko obalu alebo ešte lepšie vašej vlastnej kvalitnej nádobky a o stravu počas dňa máte postarané 😋. Robievate si ich doma alebo uprednostňujete kúpené? Nie je to nič náročné na prípravu, raz treba určite začať.

Ak máte aj vy svoje obľúbené obilninovo-strukovinové šalátové kreácie ❤️ dajte nám vedieť tie svoje top kombinácie. My vieme odporučiť zmiešať dva druhy obilnín, restovanú koreňovú zeleninu, k tomu uvarenú beluga šošovicu či cícer, pečený chrumkavý kurkumový karfiol, naparenú brokolicu a klíčky od výmyslu sveta. Spolu so sviežim dresingom z avokáda alebo kešu orieškov to chutí famózne.
Alebo napríklad také hlivové quinotto, s tekvicou a sušenými paradajkami ☺️ hmmmm mňam! Čo máte vy na večeru? My už sme hladnííí.

Žiadne komentáre

Komentovať